luni, 18 aprilie 2011

yamaha xs750

Minim de modificari maxim potential, un model clasic urat in stare originala, de aceea proprietarul a decis sai imbunatateasca aspectul,s-a pastrat aspectul clasic insa s-a schimbat linia definitiva a intregului ansamblu, cu minim de modificari.
roata spate originala era de 18-100 , s-a montat una de 130-80-18" care mai arata a roata spate. Pentru a permite introducerea acestei gume s-au inlocuit distantieri de la butuc, calculati in asa fel incit sa nu bata in axul cardanic si nici sa dez-axeze roata spate(aliniament).pare simplu...da nu e.
S-a dorit ca locul unde vine saua sa fie coborat dar fara a se taia in cadru, decizia:? am schimbat pozitia telescoapelor care erau aproape perpendiculare pe sol, in acest fela coborat cu 5 cm .








saua originala oribila a disparut , locul fiindui ocupat de una construita de la 0, suport custom dupa configuratia si linia cadrului,umplutura siliconica, invelitoare din piele cusuta manual cu snur de piele.
Un ghidon drag bar nou pe reisere noi fabricatie custom,aripa spate va fi din fibra de sticla sau tabla, prinderea directa pe bascula, un sisiy bar stop sub saua, tobe inox, tepuse inox in fostul suport de sa...cam atit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu